Kapsalon Centraal

Haarwerken & Pruiken

Kapsalon Centraal is al ruim 20 jaar een gecertificeerde haarwerkleverancier, gevestigd in het L.U.M.C. Ziekenhuis in Leiden.

Wij bieden u professionele hulp op het gebied van haarwerken. Hierbij kunt u denken aan het aanmeten, het onderhouden en het kappen van het haarwerk. Onze salon, werkwijze en kennis voldoen volledig aan de eisen van de stichting SEMH.

Het eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek kijken wij eerst naar uw wensen. Daarna gaan wij samen met u op zoek naar een passend haarwerk met de juiste kleur. En is het op dat moment niet bij ons in de salon op voorraad, dan kunnen wij dit voor u bestellen. Ook is het mogelijk om meerdere haarwerken te bestellen, om zo de juiste keuze te kunnen maken.

Haarwerken en andere mogelijkheden

In onze salon verkopen wij twee verschillende soorten haarwerken: haarwerken van echt haar en haarwerken van synthetisch haar. Zodra u bij ons bent langsgeweest voor een intakegesprek en het juiste haarwerk heeft uitgekozen, kunnen wij dit voor u bestellen. Dit is dan binnen 2 à 5 werkdagen bij ons binnen. Daarna maken wij met u een vervolgafspraak, zodat wij het haarwerk verder kunnen aanpassen en eventueel wat kunnen bijwerken naar uw wens.

Deskundig advies

Allerlei mogelijkheden, deskundig advies Een passend haarwerk Ook krijgt u dan informatie over het onderhouden van het haarwerk en over de bijbehorende producten. De producten zijn allemaal verkrijgbaar bij ons in de salon. Als u even geen haarwerk op wilt, is daar ook een oplossing voor. Er zijn verschillende soorten mutsjes die u kunt dragen en eventueel kunt combineren met bijvoorbeeld een sjaaltje of een buff. Wij kunnen u verder verschillende knooptechnieken leren.

Onze service

Ligt u in het ziekenhuis en bent u niet in staat om naar onze salon te komen? Dan is dit geen probleem. Wij kunnen ook naar u op de afdeling komen, zodat u gewoon het juiste haarwerk kunt uitkiezen. Als het haarwerk later bij ons is afgenomen, krijgt u van ons een uitleg over het wassen en het onderhouden van het haarwerk. Deze informatie krijgt u ook allemaal mee op papier. Kunt u het haarwerk niet zelf wassen en stylen, dan is er de mogelijkheid dat wij dat voor u kunnen doen. U kunt ook gerust contact met ons opnemen of even langskomen voor een vrijblijvend advies.

Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons terecht met al uw vragen en problemen, of om handige tips te krijgen.

SEMH-erkend

‘SEMH’ staat voor ‘Stichting Erkenningregeling Medische Hulpmiddelen’. Dit houdt in dat klanten die bij Kapsalon Centraal komen, kunnen rekenen op deskundig advies en producten die voldoen aan het hoogste kwaliteitsnormen.

Alle zorgverzekeraars

Wij als Kapsalon Centraal hebben met alle zorgverzekeraars een contract. Ook zorgen wij voor de declaratie, zodat de klanten daar geen omkijken meer naar hebben.

Intercoiffure Nederland L'Oréal Nederland
Cat Ginger Moda Mono Babs Aurora Cosmo Mono Cara Deluxe Disc Gina Naomi Online Marusha Angel Grace Fresh